Aby tě život bavil…

Zůstaňme v kontaktu
RSS Facebook

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Petra Mašková
IČO: 60911450
se sídlem Horní Lánov 18, 543 41 Lánov

Kontakt: info@petramaskova.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracovávám

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy od vás sbírám jméno, e-mail a případně i telefon, abych mohla zodpovědět vaše dotazy k našim službám, vyřídit vaši poptávku a domluvit se na prvním setkání.

Údaje uchovávám po dobu 1 roku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbírám jméno, e-mail a telefon, abych vám mohla poskytnout své služby.

Na základě povinnosti ze zákona od vás sbírám jméno a fakturační adresu, abych mohla vystavovat a archivovat daňové doklady.

Údaje pro vyřízení objednávky uchovávám po dobu 1 roku, jméno a fakturační údaje po dobu stanovenou zákonem.

 

Transformační hra a e-mailová upozornění

Na základě vašeho souhlasu zpracovávám vaši e-mailovou adresu, abych vám mohla zaslat transformační hru a e-mailová upozornění na nové články.

Údaje uchovávám po dobu 30 dnů (hra), nebo po dobu 5 let (e-mailová upozornění).

Zdravotní stav

Na webových stránkách nesbírám údaje o vašem zdravotním stavu.

V rámci naší koučovací praxe budu tyto citlivé údaj sbírat pouze za základě vašeho výslovného souhlasu, který probereme na první schůzce, a to výhradně za účelem vašeho prospěchu v rámci našich sezení. Všechny vámi poskytnuté údaje považuji za přísně důvěrné a nesděluji je nikomu dalšímu.

Údaje uchovávám po dobu 1 roku.


Kdo údaje zpracovává

Petra Mašková (IČO 60911450, se sídlem Horní Lánov 18, 543 41 Lánov) jako vlastník webu a poskytovatel služeb.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete  se dotázat, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 12.3.2019.

© Petra Mašková | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top